środa, 7 września 2011

56.




Owsianka z serkiem wiejskim,pitnym jogurtem z magnezem,jabłkiem i dżemem wiśniowym.





13 komentarzy:

  1. Mam pytanie płatki gotowalaś na wodzie czy mleku i ile ich dalaś

    OdpowiedzUsuń
  2. Dałam 3 i pół łyżki płatków,które załam gorącą wodą i przykryłam do napęcznienia.Odczekałam ok 15 minut i wmieszałam serek,owoce.
    Taka owsianka w wersji na szybko,ale oczywiście gotowana jest lepsza,wtedy daję przeważnie 200ml mleka i 3 łyżki płatków,a jak chcę większą to ok.300ml mleka i 5 łyżek płatków gotuję do zgęstnienia i dodaję różne dodatki.

    OdpowiedzUsuń
  3. mniam oj jak ja bym zjadła dobry dżemik

    OdpowiedzUsuń
  4. owsianka na dobry początek dnia:)

    OdpowiedzUsuń
  5. Wolę owsiankę na ciepło, ale taka wygląda bardzo apetycznie :)

    OdpowiedzUsuń
  6. mm.. owsianka to idealne śniadanko :> ;)

    OdpowiedzUsuń
  7. Owsianka prezentuje się smakowicie. :) Z łychą dżemu musiała smakować wybornie.

    OdpowiedzUsuń
  8. Fajnie wygląda, tak kremowo, nic tylko zajadać :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Owsiankowy dzień :D Tez lubię z jogurtem! :D

    OdpowiedzUsuń
  10. Nie próbowałam z pitnym jogurtem jeszcze, ale mam w planach. ;-)
    Owsianka górą!

    OdpowiedzUsuń
  11. Owsianka z jogurtem, serkiem i jeszcze dżemem do tego to coś wspaniałego ! Muszę kiedys zrobić podobną. ;)

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za poświęcony czas i chęci:)